Hobit night

Združenje animatorjev oratorija Maribor vabi vašo animatorsko/mladinsko skupino na Hobit night.

Z dogodkom bomo pričeli 2. 12. 2022 ob 19:00 v prostorih Salezijanskega mladinskega centra Maribor (Engelsova ulica 66, 2000 Maribor). Ker je dogodek zastavljen tako, da se bo zaključil v poznih večernih urah, pričakujemo da okoli prve ure zjutraj naslednjega dne (1:00, 3. 12. 2022), vam ponujamo tudi možnost, da prenočite v centru. V kolikor se za to možnost odločite, vaše želje ne pozabite izraziti v prijavnici. S seboj pa prinesite spalno vrečo in armafleks oziroma podlogo.

Skupaj si bomo ogledali prvi in drugi del filmske trilogije Hobit. Tako se bomo podali na dogodivščino spoznavanja Srednjega sveta ter odkrili, zakaj je Hobit postal tema oratorija 2023. Priložnosti za druženje in deljenje oratorijskih izkušen bo zvrhan koš, prav tako pa bomo poskrbeli za hrano in pijačo. Za stroške izvedbe dogodka bomo pobirali prispevke, zaželjen prispevek je 5 evrov na osebo.

Na dogodek se PRIJAVITE na tej povezavi
Opozorimo še, da se članom iste animatorske skupine ni potrebno prijavljati posamično. Čas za prijavo imate do 25. 11. 2022.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte: mariborski.zao@gmail.com.

Veselimo se srečanja z vami.

Člani Združenja animatorjev oratorija Maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja